Wonen

Wonen bij Zozijn
Zozijn biedt ondersteuning in wonen in een landelijke woonomgeving. Het landelijke wonen vertaalt zich in wonen in een agrarische omgeving. Het erf biedt een beschermde omgeving, is verkeersluw, biedt de mogelijkheid om op het eigen erf een wandeling te maken.

Binnen Ivoor heeft Zozijn 17 nieuwe appartementen.

Ivoor de Deel
Voor mensen met een matige tot ernstige beperking.

Deze 9 appartementen bestaan uit een woon/slaapkamer met daarin een douche en eenvoudig keukenblokje. Er wordt 24 uurszorg geboden, waarbij er in de nacht een slaapwacht aanwezig zal zijn. Er is een grote groepsruimte met een halfopen keuken.

De begeleiding is gericht op ondersteuning/zorg, toezicht en/of sturing bij ADL en sociale contacten. Hierbij ligt de nadruk op het bieden van nabijheid en het ondersteunen van deelname aan het maatschappelijke leven. Begeleiding is gericht op het ontwikkelen.

Ivoor de Hilde

8 Appartementen voor mensen met een lichte tot matige verstandige beperking.

Op de eerste verdieping zijn ook 8 appartementen. Deze appartementen bestaan uit een woonkamer, een slaapkamer met doorloop naar een douche en een eenvoudig keukenblokje. Er wordt 24 uurszorg geboden, waarbij er in de nacht een slaapwacht aanwezig zal zijn. De begeleiding is gericht op ondersteuning, toezicht en/of sturing bij sociale ontwikkeling en sluit aan bij het sociaal emotionele niveau van de client.

De zorgvragen zullen veelal geformuleerd zijn in het vinden van een juiste balans tussen deelname aan een groep en de daarbijhorende vaardigheden enerzijds en het zelf invulling geven en regie op eigen leven anderzijds. De nadruk ligt op het ondersteunen van deelname aan het maatschappelijke leven. Begeleiding is gericht op het ontwikkelen, bv.het stimuleren van de zelfredzaamheid bij het uitvoeren van taken. Eventueel is ondersteuning bij ADL mogelijk.

 

Voor meer informatie Zozijn:
Jacquelien van Brink, manager
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 06 51408781