Logeren

UW ZORG VERTROUWD UIT HANDEN GEVEN
U heeft een kind met ontwikkelingsproblemen. Uw kind gaat overdag naar een kinderdagverblijf of naar school of gewooon bij u thuis. Dat gaat goed, maar toch zou u het fijn vinden om af en toe de zorg voor uw kind uit handen te geven. Even tijd voor uzelf of voor de andere kinderen in uw gezin. Want dat wil er wel eens bij in schieten als er een kind in huis is dat extra aandacht en zorg vraagt.

Elk kind heeft er recht op dat het zo gewoon mogelijk kan opgroeien in de omgeving van ouders, broers en zussen en andere mensen die belangrijk voor hem zijn. Gewoon waar het kan, maar deskundige ondersteuning als dat nodig is. Ondersteuning die past bij uw kind.

BIJ ZOZIJN KUNT U AANKLOPPEN VOOR HULP
Bij Zozijn werken mensen die deskundig zijn in het ondersteunen en begeleiden van kinderen die door ontwikkelingsproblemen extra zorg nodig hebben.

Wij vinden het belangrijk dat u als ouder een grote rol speelt in de ondersteuning van uw kind. U kent immers uw kind het beste en weet wat goed voor hem is. Zozijn biedt ondersteuning op maar; ondersteuning die dus past bij uw kind en uw situatie.

Er zijn verschillende vormen van logeren mogelijk.

- Weekenden (vrijdagavond tot en met zondagavond)

- Midweken, maar 1 nachtje in de midweek kan ook.

- Logeren in schoolvakantie’s.

Ook zaterdagopvang van 9.00-16.30

*  woensdagmiddagopvang (vanuit school tot 16.30 uur.)

*  evt. studiedagen van school 9.00-16.30

Ook één nacht is mogelijk in het weekend.

 zaterdag 9.00-zondag 18.00

In overleg is er veel mogelijk.

Logeerhuis ‘t Erf.
Raarhoeksweg 34 G,
8102 SZ Raalte
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Neem voor meer informatie contact op met:

Mia ten Voorde
Telefoon 0572-342805 
E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">