Groen & dier

Ivoor Groen & Dier is een unieke werkplek voor clienten met een beperking!

Buitenleven in combinatie met groene vingers staan centraal. In de kas en de moestuin worden groenten, fruit en perkplanten opgekweekt. Daarnaast verzorgen de clienten van Groen en Dier de dieren van Ivoor. Samen met onze vrijwilligers en stagiaires proberen we de werkzaamheden af te stemmen op de individuele vraag van de client. Dit kan zowel arbeidsmatig als op belevingsniveau.

In samenwerking met Landstede, Zozijn, Koos en Trias vinden er diverse activiteiten plaats. Ivoor Groen & Dier biedt dagbestedingsplekken, kinderactiviteiten en leermomenten aan voor alle betrokken partijen.

Ivoor Groen & Dier is een onderdeel van Zozijn.  Zozijn biedt ontwikkeling, begeleiding en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Wij hebben seizoen ’s gebonden activiteiten en werkzaam heden en een jaarlijkse kerstmarkt.  

De producten die wij maken worden aan de weg- en in de kas te koop aangeboden, maar we werken ook op bestelling !

Dagbesteding is van maandag tot en met donderdag en op oneven weken op vrijdag                         van 9.00 uur tot 16.00 uur.

De werkzaamheden die je bij deze werkplek voorkomen zijn:

  • Dierenverzorging, voeren, wandelen met de ponny’s, hoeven krabben, stallen uitmesten en aanvegen, knuffelen ed.
  • Werken in kassen: zaaien, verspenen en oogsten van perkplanten en groenten.
  • Tuinonderhoud: harken, schoffelen, vegen, aanleggen groente tuin
  • Hout producten maken, voederbollen maken, vogelhuisjes ed.

Heb je interesse om vrijwilligers werk te doen , of je ziet dat dit de ideale dagbestedingsplek voor jouw is neem dan contact op met Ivoor Groen en Dier. Kom gerust eens binnenlopen !

Zozijn, Ivoor Groen en Dier   

Raarhoekseweg 34 D

8102 SZ Raalte

Of neem contact met ons op via:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel.: 0575-593900 of 06-22401350